Wednesday, November 3, 2010

Tipu yang dibuat oleh The Rock.




aku yakin korang semua tak rabun lagi kan..buley nampak kan pelakon-pelakon diatas..tak perlu aku buat sessi ta'aruf  kot.

nampak tak Samuel L Jackson ngan si The Rock tuh? cool kan..cam polis yang tuff lagi perkasa hebatnya. seriusly dalam citer ni dorang memang sangat hebat.

well, tadi petang dengan keadaan cuaca yang agak kurang baik kat sebelah Utara ni, aku ngan Incik Bmw sempat aje melayan citer ni.

overall memang awesome. dengan perasaan teruja aku dah dapat imagine cemana la hero aku si tuff The Rock beraksi, mesty beliau bakal melakukan adegan-adegan yang gempak kan. salah satu yang buat aku nak sangat tonton citer ni sebab The Rock ada la..Incik Bmw lak, sebab dia minat action muvie.

setelah ditimbang tara kitaorang pon decide amek citer ni la, memang puas hati, jalan citer semua kira best gak la..sebab citer ni takde la elemen serius tahap gaban..confirm korang tak bosan bila tengok.

tapi yang buat aku rasa kurang best tu kan...pasal hero aku ni la..The Rock, kenapa? kenapa? kenapa? haa tiga kali kenapa tuh..kenapa buat aku cam ni? aku tertipu tawu tak...sumpah tak sangka, The Rock sanggup tipu aku..tempek je gambar dia sebesar-besar alam kat poster filem tapi tak sampai setengah...arghh...oh tidakk.....

aku kecewa..terima kaseh sayangku The Rock..semoga berbahagia...



NotaKakiErinAzizan : pegy la tengok citer ni kalau korang nak tawu nape aku jadi sawan ayam.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

KaRim j.b said...

yelaa..nk mngarut lh niii..guhu..