Friday, November 26, 2010

Aku kaler hijau la bukannya kuning.

baiklah tetiba jerr rasa macam nak membebel. eleh tipu tiap kali pon mesty tetiba jerr kan, padahal otak tu dah nakal, memang bajet asyik nak kenakan orang jerr.


oh oh betoll tu, baiklah sayer nak cakap sikit yerr, semua orang ada aura. tak tahu aura tu ape, pegy tanya Abang Google.


kalau nak tahu jugak aura ni ada kaler-kaler tertentu yerr, setiap manusia ada yang sama kaler ada yang tak sama kaler depend la. kita buleh test seniri kita ni ada aura kaler apa. aku suggestkan kat sini korang boleh try product Aura Life, tak pon google ajerr nanti tau la. dorang ada bagi cara-caranya.





aku pernah try dan aku pon pengguna product Aura Life jugak. Aura Life ni sebenarnya adalah perfume, botol dia cinonet kocik ajerr, tapi harga buleh tahan la,orang kata harga buleh beli la.


jadi marilah kita lurus ke titik asal yerr. aku just nak cakap yang aku punya Aura kaler hijau dol, H.I.J.A.U tau. bukan kuning..di ulang bukan K.U.N.I.N.G. next time kalau nak tag ke, nak kaler muka aku ke, or nak highlight nama aku dalam belog kau sebab tak puas hati, eh opppsss keh keh keh..sila la guna kaler hijau ok. sebab..........


I LOVE GREEN COLOR.




keh keh keh...okeh bai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA