Thursday, November 4, 2010

Naseb baik aku cool.

kringg kringg kringg..

telefon rumah so takda la nak ada bunyi artis menyanyi segala. baiklah conversation ni di antara aku dengan..err err ntah aku tak tau pulak nama caller tu sapa..mari kita panggil beliau dengan panggilan lahabau..eh tak suweet la nampak macam ganas pulak, emmm ok ok..Johan TendangBola la, nampak best sikit.

Semalam

aku : hello?

Johan TendangBola : hello, AM Bank?

aku : wrong number! (biler masa pulak rumah aku ni jadi AM Bank)

Johan TendangBola : oh err sorry...

aku : orait. (ngatkan nak ngorat..hampeh..)



* * * * * * * * * * * * * *

 Hari ni

kringg kringg kringg...

aku : hello?

Johan TendangBola : AM Bank?

aku : what??ni rumah orang la.....

Johan TendangBola : oh sorry sorry..wrong number.

aku : orait...grrrr...

- - - - - - - - - - - - - - - -

satu je aku nak tanya ni. biler masa lak umah aku dah jadi pejabat AM Bank ntah? kot-kot la mata aku yang silap an..aku keluar umah tengok bentuk rumah aku still sama lagi takdak pon iras-iras AM Bank tuh, hatta secalit kaler merah pon takdak...so haper jadahnya yang dorang ni syik dok call pastu terus mention "AM Bank?"

aku tak tau la pulak second caller tu orang yang sama ke tak, tapi kalau dah call pastu mention benda yang sama...sapa lagi tentu-tentu la orang yang sama.

ni tak termasuk lagi yang call nak mintak cakap ngan orang-orang yang tahsapasapa yang sumpah aku dengar nama dia pon aku tak kenal.

ari ni Am Bank tah besok lusa hape pulak la...Hospital Bahagia Tampoi pulak kot.


TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

Sophie Al-yahya said...

peliknyeee...

ok lah tu AM Bank.Bukan penjara mana-mana ke.hehuhehu..

erin azizan said...

ah tu la...aiissh jgn sebut, tah2 besok lusa dai call tnya penjara pulak...=.="