Monday, November 22, 2010

Saya tak demam, saya kurang imune la!

baca : mood sedang elok, tapi ada sikt selsema...hakkchoommm!!!

aduh..macam ni la orang yang imune system dia tak berapa nak ok, sikit-sikit hakchomm sini, sikit-sikit hakchoomm sana, buleh dikatakan setiap minggu mesti kena hakchoomm besar-besaran la. letih ooo macam ni, kalau hakchoom saja tak pa jugak, ni sekali datang dengan package sakit kepala kot, dah macam barang kat Watson pulak..buy one, free one..sigh T___________T.


just nak cakap yang today was awessooomeee! well hari-hari lain pon awesome jugak, tapi hari ni ...



awesome kuasa dua + marbeless sikit = pantasticabombastikkk!




sebabnya, hari ni for the first time dalam riwayat sejarah hidop aku pegy JJ sambil bawak handkerchief. yerr handkerchief ok..bukan tissue muka, bukan tissue hinggus bukan jugak tissue taik mata jauh sekali tissue clean & clear.


oh perasaan sangat-sangat best bila berjalan sambil bawak handkrchief yang agak sama kaler dengan baju pastu hakchoomm sana-sini sampai kengkawan naik simpati.."eh erin kesiannya demam yerr" "muka pon dah macam orang sakit..blablablabla..."


sila betolkan statement anda yerr kengkawan, sayer tak saket okeh..cuma kurang imune jerr. dan sila tolong jangan suruh sayer makan ubat, jangan tanya kenapa..sensetive oooiii!!


sumpah best! yerr ah tak pernah-pernah kot demam-demam..eh maksud aku,time aku kurang imune aku pegy berjalan sana-sini, snap gambar berkeping-keping, lepak-lepak kat popular konon-konon nak beli buku padahal eksyen je kat situ, pastu pegy minum-minum kat A&W. lepak-lepak sekali lagi kat kerusi awam sambil snap gambar, pastu tawaf dari bawah ke atas JJ tu, cuma TGV jerr tak sempat masuk,  last sekali pegy Big Apple tapao-kan half dozen of doughnuts for my family.



oh apalah A&W tanpa root beer-nya kan?



got any idea? actually ni adalah makanan ringan-ringan yerr hiks.



sroottt Tini khusyuk



ni lagi huduh perangai dia, siap cari-cari eskrim dalam tu



baiklah, sila paham ini adalah lakonan semata-mata.




Mira suka betoll dia yerr shopping tak ingat dunia



aku jugak yang terer snap gambarkan



budak yang kat hujung tu memang tak reti diam tangan dia



dari form two sampai sekarang maseh lagik sama


Yana & Mira



Big Apple doughnuts for my family, yerr ada dua ketul alien kat situ


well aku ngan Tini pegy sama-sama, Mira ngan Yana pulak pegy sekali. at first aku ngat tini yang nak bawak aku, tapi last-last aku pulak yang kena bawak dia..duuhhh naseb baik la kau tu Tini kalau la kau tu Mira ke Yana ke..takde nya aku nak bawak kau. papehal pon terima kaseh yerr atas kenderaan kamu yang awesoomee tu Tini..love it!


masa aku ngan Tini dah nak balik, Mira ngan Yana still lagi merayau-rayau cari barang. mak datok bebudak nih, tak pernah tau istilah lenguh kaki kot, ke dorang memang tak tau rasa lenguh tu macam mana..haiihh =.="
heran aku.


hujung minggu yang sangat awesome dah lepas. next, tunggu si Incik pulak balik..then buleh shopping-shopping and tengok wayang pulak...oh oh lupa nak cakap sayer memang giler sikit dengan wayang. sila jangan geleng kepala sebab ini memang tabiat yang sangat susah untuk diluruskan.


oh oh oh..my beb dah sampai Cameron Highland tadi. dia suruh doakan semuanya berjalan dengan lancar. well beb, of course la I akan doakan U. dun worry keh..berpraktikal lah dengan bersungguh-sungguh dan sila jangan rindukan sayer ok!



ni gambar bulan biler ntah, masa ni hangout ngan beb masa dia datang visit I kat Penang. style giler, beli tapao 2 ketul doughnuts Big Apple pastu makan kat Mc D, sebab tu ada dua mangkuk Mc Flurry kat situ


about the previous post pulak..still the same. aku dah say sorry semalam, tapi still tak dak respond. disebabkan aku terlalu memahami, aku rasa baik aku diam jerr. lagipon aku percaya time will heal kan?


lagi pon tadi Si Bintang Hati yang selalu best tu dah kasi warning pasal post tu. memang tak best pon. my bad. Oh Bintang Hati akan ku turuti kehendakmu. Sila beri tunjuk ajar ok?


oh oh ada lagi seketul gambar la kat bawah ni...


oh yang ni tak buleh blah, dah snap gambar time2 tu jugak basuh kat kedai foto.


okeh babai!



NotaKaki : nak tengok Harry Potter nih..oh Incik cepat la balik!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

ms.Teddy said...

kurang immune..tp berjimba mcm terlebih hormon ak tgk..

erin azizan said...

berjimba tu wajib okeh, org dah jemputkan, mana leh tolak..

ms.Teddy said...

haha..mkn ubat beb..

erin azizan said...

hahaha ko sengaja kan...dush2..