Wednesday, November 3, 2010

Laki aku suka Fasha Sandha??Ok??

sila kelik untuk tumbesaran image


baiklah aku tanak buat entry ni, memang tanak buat. tapi terpaksa sangat. yerr sangat terpaksa, agar ada hati yang tak terkecewa maka dengan gigih dan jari jemari berkobar-kobar, aku mulakan jugak taip-an aku terhadap tajuk ni.

korang nampak tak tu dia seniri yang memaksa aku kan, aku tanak..demi untuk tidak mengecewakan hati suami angkat tak bertauliah aku ni, aku realisasikan la jugak impian dia tuh.

bagi sesiapa yang tak mengenali Incik Joe Sam Armstrong ni, buley la add dia kat facebook nun. tuh nama glamer ala-ala omputeh dia. since dia seniri tak dedahkan nama melayu dia maka aku pon malas la nak buat sessi ta'aruf nama melayu dia kat sini.

jap..pehal tah aku sebok-sebok nak buat entry ni pasal dia? ha meh layan auta fakta yang aku jumpak kat fb dia.....

....

...

..

.




korang nampak tak yang aku bulatkan kat status dia tu?

gile senget penat tak hengat meletop habess...In a Relationship with Fasha Sanda kott!!!

baiklah sila abaikan status dia, ataupun sila buat-buat tak nampak status yang terpampang tuh tolong la aku merayu ni...buat-buat tak nampak okeh.

well Incik Joe, seriusly kalau you betray I pon, I tak kesah, because one day, you'll know that cheap women only wants your money...ehem-ehem you dah ada heli ke sampai dia sangkut kat you tu ha? owh selama ni you tipu I la kan...kedit habess la, duet tak cukup la, rupanya you bagi kat dia semua..argghh...you ni kan....

oppss sorry teremosi pulak..takpe-takpe itu nanti aku kowtim seniri ngan Incik Joe. siap ah...kuali belangga terbang la malam ni...ambulance, bomba sila besiap sedia. ada orang akan tercedera malam ni.

okeh dah dah..aku dah tak buley kawal emosi ni, sebelom aku gigit lappy ni macam aku gigit beskut, baik aku tammat kan entry ni secepat mungkin.

NotaKaki : ni la jadinya bila kebosanan tahap gajah melanda...keja nak mental je memanjang, Incik Joe hope awak akan gembira ngan dia...miahahahah ( gelak jahat tapi comell ) 



TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

5 comments:

jambz- said...

kah kah.

camne laki tu boleh terjerat dengan fasha sandha?

dem sungguh.

erin azizan said...

ntah..aku pon tak paham..agak biol disitu

bazillshah said...

haha.. aku xsangka ko tulis betul2 wei.. haha.. macam mana la laki nie bleh sangkut.. ko kenal ke??

erin azizan said...

ko jgn tak tau..aku ni unexpected sket..besa la pe ja terlintas aku boh ajer...tak kenal, ala sama blogger jer

fathiah said...

ha ha ha... encik joe yea... hahahaa...