Tuesday, November 16, 2010

Cerita panas tu ke?

oh my...


terkejut dan sangat terkejut macam nak lari laju-laju pastu sorokkan muka dalam microwave (?). boleh gitu?. tak payah kot aku ulas pasal benda tu kat sini. rasanya reader[s] pon dah boley agak citer tentang apa kan. ye la semua orang kan bijak-bijak belaka dah makin laju, dah makin bergerak pantas, dah makin bemulut pedas..so buat apa la aku nak review pasal story panas tu kan. sendiri mau tau la.



okeh enough for that.



well semalam aku ada cakap nak tonton wayang kan..acctually tak jadi pon. sebab kekurangan masa. tetiba pulak adik aku yang selalu sekolah time petang tukar jadual kena pegy sekolah time pagi pulak. so ape relate-nya wayang dengan adik aku kan? bukan aku nak tengok ngan dia pon kan..



relate-nya disini ye adik-adik sekelian....kat rumah aku ni siang-siang hari seketul makhluk tuhan pon takda melainkan aku sorang jerr yang terconggok setiap hari menjadi Penunggu Tasik Chini rumah. kebetulan hari ni adik aku abes sekolah pukul 1.20 p.m..bajet nak sampai rumah lagi, ada la dalam 40 minutes.



aku pulak kalau betol nak tengok wayang kena la dalam pukul 2 dah keluar rumah..tapi mustahil la kan..adik aku cemana? cemana dia nak masuk rumah kalau aku takde, dah la dia tak bawak kunci spare,if dia bawak sekali pon dah tentu-tentu aku takan pegy jugak.



ye la..kesian pulak dia tinggal kat rumah sorang-sorang. tak sampai hati T________T. ceh bajet macam kakak mithali pulak..berkorban tak tengok wayang demi adik terchenta...erk (?)


so adik, sila la bangga dengan aku okeh. diulang..sila bangga dengan aku.. sanggup demi kau, aku tak tengok wayang hari ni..eh ape ni bunyik macam tak ikhlas jerr..oh ikhlas..mana buley tak ikhlas, adik aku sorang je kot..takpe adik, nanti aku belikan kau J.CO lagi eh (?)..pergh punah duit aku...ehem ehem. opps .ikhlas ni ikhlas....


stengah dozen




Incik Bmw pulak petang ni nak kena balik kampung. ye la lagi dua hari kan dah raya mebi dia nak tolong atok ngan nenek dia kat kampung kot, before parent dia sampai. well the truth is ugly aku tak kesah sangat pon. seminggu je dia kat kampung lepas tu dah nak kena datang Penang balik, setup final year project dia.



sebab tu aku tak kesah sangat, banyak masa lagi kan..ha dia pon lambat lagi kot nak balik Putrajaya. ntah-ntah tak balik langsung gamaknya. ikot dia la.



oppsss yah ada lagi satu benda la.



kepada Incik-Incik lembu kat luar sana yerr di harap anda semua menjaga diri dengan sebaik mungkin yerr, di harap bersabar dengan penantian ini, lagi satu hari jerr. sayer tahu penantian satu penyiksaan..harap bersabar jugak keh, agak-agak dah tak buleh nak sabar sangat, layan la lagu Penantian, Blackrose..giler leleh gua cakap lu!




okeh babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: