Thursday, November 4, 2010

Batista pakai line tepon Malaysia ke?

peristiwa ni berlaku baru jerr sebentar tadi time adik ngan abah aku ngah layan wrestling dan aku dengan jelas tanpa rasa ragu terus men-story-kan peristiwa tersebut disini..yeah disini..bukan depa tau pon..aiseh terkeluaq loghat utara dah.


adik : fuyyoh best ah depa wrestling ni..emm abah pasaipa Batista (cam ni ka eja ntah) tak lawan dah.

abah : ntah mana nak tau. try telefon dia tengok.

adik : hooo mai la number dia nak call....

abah : (diam tak kata papa fokus sambung tengok wrestling balik)


aku yang dengar dorang sembang ni sebok-sebok jerr gelak sikit lagi nak hentak kepala kat meja, tapi dorang ni dah la sembang ada unsur-unsur jenayah lawak tapi muka nak serius pulak. sumpah tak paham.

aiih kejap-kejap..ke aku sorang yang rasa benda ni lawak..huff gasak la!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: