Thursday, May 26, 2011

Aku Mahu Anak!







baby baby baby ohhhhh baby baby baby ohhhh!!!


comel ann baby-baby kat atas ni geram jerr aku nengoknya rasa macam nak picit-picit gigit-gigit lepas tu lambung-lambung sampai ke atas siling rumah baru puas hati aku! heh..melampau sangat la tu nak lambung sampai siling rumah kan..over tau,kang tak pepasal masuk jail pulak sebab kes dera terlampau!


dulu aku penah cakap kat my beb yang aku nak bela anak angkat sebab kegilaan aku kat budak-budak kecik ni memang dah tahap kritikal tak hengat. dia cakap kat aku nak amek anak angkat bukan senang kena lalu banyak proses dan cost dia pon buleh tahan riban jugak. aku tak kesah la berapa riban pon cost dia sebab yang aku tau aku cuma nak anak angkat and masalah cost-cost tu semua my beb la kena setelkan. 


tapi malangnya sampai sekarang pon aku tak dapat nak amek anak angkat lagi sebab my beb pon belom grad lagi, bila dah tak grad lagi mesti la keja pon tak dapat lagi..bila keja tak dapat lagi mesti la gaji pon tak da so macam mana nak hambek anak angkat kalau macam ni? harapkan gaji aku...mampu tampung minyak keta aku je la tetiap bulan pon.


beb...cepat la habes study, gua nak anak ni!!!!


most of the time orang akan suruh je aku terus kawen kalau aku nak anak. masalahnya sekarang ni..bukan aku tanak kawen memang aku nak kawen sangat-sangat. tapi sebelum kawen tu mesti la aku nak kena setelkan misi-misi aku dulu..nak capai misi-misi aku tu mau makan masa 30tahun jugak la nak habes pon..cerr kau conggak sendiri celah mana yang aku nak dapat anaknya?


disebabkan tak mampu nak ada anak lagik, maka terpaksa la aku menumpang kasih kat anak-anak orang ni. mujur la depa pon mau jugak kat aku. hihihi kadang-kadang aku terpikir kalau la aku ada anak nanti aku nak layan anak aku tu sebaik mungkin, didik dengan baik kalau buleh aku nak jaga dia sendiri, takmau ada orang len masuk campur. wahh berangan kau!





**sweet tak kami berdua?kikiki**



oklah malas mau type sudah! daaaa!




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

5 comments:

perrydaus90 said...

errrrr....

Akulah Pak Lan said...

tahap wajib kawen

Pakcu Sofi said...

isk3~

Adib said...

klu boleh esk gak aku nak beranak..hehe

Odd Casablancas said...

Erin, mcm impian somebody en en en.. Haha