Tuesday, May 10, 2011

I Miss You Beb!

Beb,
I wish you were here right now..and feel my pain..will ya?


dah lama rasanya tak jumpa lu beb, gua malas nak cakap yang gua rindu kat lu sebab gua tau lu mesti akan gelak kaw-kaw punya la kalau dengar statement gua ni. tapi kan beb serius gua rindu lu.


beb lu tau dak gua tengah demam ni? err gua tau lu bukan doctor pon no point la gua ngadu kat lu kan. tapi ann beb gua suddenly missing you like crazy. gua tak tau pasai pa, may be sebab dah banyak bulan kot lu tak hit Penang kan.


lu tau dak beb, gua sampai termimpi-mimpi kot kat lu. tengok..tengok power tak? memang la gua pon rock macam lu tapi selalunya gua mesti kalah punya la sebab gua tak kental cam lu. gua mesti nak ingat balik time kita sama-sama dulu.


heh, kalau gua menangis lu mesti ada untuk sapu air mata gua. kalau gua susah hati, lu mesti nak senangkan hati gua bawak gua ronggeng-ronggeng. kalau gua ask for something, tak pernahnya lu kata no. and kalau gua tak mau pi skolah(kuliah actually) tak pernah lu nak marah gua, paling lekeh pon lu mesti cakap, ala kesian lecturer..pi la skolah. kalau gua tak siap keja skolah pulak mesti lu ada untuk siapkan sama keja skolah gua. kalau gua lari, lu mesti tau kat mana nak cari gua....pendek kata lu memang serba tau beb. thats why I really love you!




Beb,
I am so thankful to have you in my life. You have been there for me always. and again...I miss You Beb!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: