Monday, May 30, 2011

Bunyi Yang Ngeri Atau Bunyi Yang Geli?

aku rasa macam nak share satu video yang best nagn korang semua. pada sesapa yang dah pernah dengar pasal video ni sila duduk diam-diam hokeyh? those yang tak pernah dengar meh sini aku nak bagi korang rasa satu benda baru. video yang bakal aku share ngan korang ni unik sikit sebab korang tak perlu susah payah nak bukak bijik mata kaorang luas-luas sebab korang hanya perlukan telinga dan berikan tumpuan yang amat tinggi untuk merasai kuasa maksimum video ni.


but before that korang pastikan yang korang ada headphone la yerr, sebab video ni akan jadik best bila korang pakai headphone ja. lepas pakai headphone baru play, lepas tu pejam mata okeh?








amacam best tak video ni? benda ni di panggil holophonic sounds. minda korang akan di 'trick' untuk dengar bunyi yang seakan-akan real ngan korang. actually banyak lagi benda ni. kalau korang nak dengar pegi la explore kat youtube berlambak ada. kalau yang power tu siap meremang bulu roma kot, tapi ada jugak yang bila korang dengar buleh jadi geli..entah la, masing-masing punya pendapat tak sama kan..so selamat mencuba la yerr.


okbye!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: