Tuesday, May 3, 2011

Erin Azizan Dah Pandai Tuit-Tuit Pulak Sekarang!

status : currently sedang gila bertuit-tuit.


okeh mai usha sikit profile tuit-tuit aku kat bawah ni :






amacam cun tak layout aku? peh aku pon tak paham pesal la lately ni semua nak kena kalerful. konon-konon comel leetttewww kalau kaler-kalerful ni..cisss..


okeh, before aku mengarut lebih panjang dan merapu tak tentu hala, baik aku straight to the point je la eh.


sebenarnya aku just nak bagi tau je, sekarang ni ada la dua tiga hempat ketul manusia specially adek beradek aku kat KBU ni dok mereng layan Twitter. aku tau benda ni dah lama. aku pon dah lama kot setup account, kalau tak salah aku dari tahun lepas kot account erinazizan tu dah wujud.


tapi yang jadi masalah problemnya, time tu aku tak reti lagi nak tuit-tuit ni. dalam hotak aku kejadah la benda RT RT ni..ingat LRT ka? tengok..betapa tak retinya aku time tu kan. pastu nak main pon cam tak best ja, sebab tak tau nak main ngan sapa. depa kata kalau ada geng baru syok main. aku yang serba naif ni pon percaya la...ok fine kena ada geng baru buleh main.


so aku pon abaikan je la twitter account aku untuk sekian lama, teruskan hidop seperti biasa..melayan account-account sesawang aku yang lain. sampai la satu malam yang hening dan tak berapa la dingin sangat fenomena tuit-tuit dicetuskan kembali. ada dua ketul manusia yang menggelarkan diri mereka #tahitwitter iaitu @AmoiMoy ngan @Asyrafulnaim. sumpah depa ni memang #tahitwitter betui aaa..kat TimeLine tu boleh kata depa jaa.


@AmoiMoy dan @Asyarafulnaim la yang gigih malam tu soh aku active balik account. depa pulun dok tanya aku punya twitter. aku pon dalam ingat-ingat lupa try la cari..mujuq ada. peh time tu boleh tengok ja la depa main. aku buta twitter lagi at that time. atas usaha aku yang tak pernah mengenal lelah, aku pon search la kat google. perghhh sekali jumpak link yang baguih punya baq hang..belajaq tak sampai sejam aku dah master! ha ha ha ayat berlagak disitu..


so konklusionnya kalau ampa pon nak jadi berlagak master macam aku boleh la kelik site yang aku letak kat bawah ni. baca tuto sampai habes sebab dia ajaq step by step ok!





so selamat mencuba la yerr!








TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

ngahahahahahaha..
kami tamau on9 dah pasni.

lalalalalalalalala

momochan said...

momo pun ada twitter. Tapi tak berapa nak pandai sangat nak main.hentam je kerja..hehe >,<

@mel said...

tuit..tuit...
cun la bckgrnd tuh..

fRaMe+LenSeS said...

ta tau apa dia tu twit2. tu. kueh ka