Wednesday, May 4, 2011

American Chocolate Cake Yang Disediakan Oleh Minah Bajet Western.



ARAHAN :sila play lagu di atas untuk kesan dramatik yang lebih mendalam.


assalamualaikum dan selamat malam err..maksud aku gud evening la tu. kang kalau aku cakap selamat petang macam pelik pulak..haihh ni la masalah dulu time skolah tak amek subject geogrefi..dah tua-tua ni konpius pulak nak bagi ucap selamat!


apa kejadahnya la pulak aku meraban entah. sebenarnya aku just nak hapdate entry je pon atau dengan kata kasarnya saja nak tayang kat kau semua yang aku baked a cake hari ni. well, aku ni dah la jarang nak main masak-masak so kalau sesekali aku main tu rasa macam nak cakap jer kat seluruh pelosok donia yang "weh weh weh...aku tengah main masak-masak ni, apa selama ni kau ingat aku tak masak maka aku memang tak reti masak la eh?" dan kalau boleh tu nak aja aku pangey Bernama mai buat liputan....=.=' dah kau ni yang nak emo sangat pesal?


so kek hari ni temanya kek omputeh sikit nama dah memang cukup Western habes la..American Chocolate Cake. tapi yang bake nya orang Melayu-tulen-bajet-omputeh-namanya-ERIN.




belemuih(comot) gila. takpa-takpa next time kalau buat akan diperbaiki segala kecomotan yang ada..ayat penyedap hati sendiri.




walaupon kek ku rupanya burok tapi aku tetap bangga yang topping ganache' itewww sungguh lazat.



zoom sikit. actually aku malas gilaa nak godek-godek cari acuan yang sesuai. mana yang jumpak aku bedal je dulu. mujur ah tak mengecewakan jugak...sllurrrpp menitis topping tu. 



so iteww je la aku nak tayang pon. sebab buat pon dah malam buta maka aku malas la nak mendeco-deco sangat. habes kuat pon aku tabur chocolate chip ja kat tengah tu. bahagian atas pon aku tak ratakan. malas..malas..malassssssss..................


ini peringatan untuk diri sendiri la jugak yer, lain kali buat kek tu biarla waktu siang, tak da la rasa macam malas-malas begini..sampai nak tabur serbuk koko pon malas aper cerr...duhh okeh lah.. till we meet again next time.


bye!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

10 comments:

nora amila ghazali said...

wah3... antar sini sikit plzzz..

Dya said...

weyh,,sedapnyew...adus tiba2 asa lapor kek ,,! nti hntq umh 1 ,,,yep!>.hehe ...kalo xsedap ,,hntq pos blk umh kamu ,,haahaa

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

meleleh tengokk. hehe. ^_^

Qamarul said...

thx yer letak blog aku kat bloglist :)

Qamarul said...

ehh takde pun.. kecewa aku tau. hahaha

Erin Azizan said...

@nora

err kalau nak mai penang naaa hihi

Erin Azizan said...

@dya

hamboi..kek ni tak deap pon..tak yah la requet kat ai..hahaha

Erin Azizan said...

@Cik Epal hijau

apa yang meleleh taktau..lalala

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

esok bawa erin...

haha

Erin Azizan said...

@Cik GKSB

hamboi men pesannn ja naa hahah