Wednesday, May 4, 2011

Personal Entry.


status : rasa bersalah la pulak.



sebelum tu aku nak bagitau dulu yer yang entry ni memang entry tadah penampar, tak yah baca pon tak pa. aku advise kan sesapa yang terbukak entry ni sila la tekan button X kat hujung penjuru kanan tu ok. aku malas nak private entry...entah la malas sesangat.


semalam sepatotnya ada dinner ngan Incik Bmw. serius dah lama gilak tak jumpa dia. last time jumpa pon masa dia teman aku gi pusing pasar malam ngan uptown cari shawl. kau jangan nak bajet diva sangat la eh..kata tak pakai selendang uptown..nak pakai brand Fareeda nya tak mampu..gaji pon cukup-cukup isi minyak keta aku ja..haiih!


pompang-pompang-pompang lepas solat maghrib aku pon bajet-bajet nak siap la. sekali dapat text from him, kata tak jadi keluar lagi malam ni sebab dia ada meeting hape entah. terusss mood aku dah kelaut. ha ha ha bukan apa..aku dah bajet-bajet la kalau keluar malam ni buleh la jugak nak pi meminang DOMO kat Sunway tu. dari petang kot aku dah mention pasal DOMO bajetnya buleh la angkat bawak balik rumah kan...sekali...hmmphh hampeh ja.


aku tau Incik Bmw mesti rasa bersalah giler-giler ngan aku sebab he keeps on texting me cakap jangan merajok nanti dia akan tebus semua salah dia. hahaha kelakar pon ada. aku takda la nak tacing lebih-lebih since aku pon bukan la jenis yang macam tu. tapi ada la sedikit ralat tu sebab aku da excited tahap tapir dah kot at first. then, tak jadi pulak..aku nak cakap apa lagi. aku say ok je la, next time buleh jumpa. padahal aku pon tak sure bila.


hari ni hari first dia kursus. 2minggu okay. memang la kat Uitm je pon tapi..susah ah nak cakap. orang pemes cam dia ni kan, kena ja Sentiasa Siap Sedia..ah sudah kau, dah macam slogan JPAM pulak. tapi betul la..lepas dua minggu ni (kot) dia nak ke Langkawi pulak. after that pegi Kemaman-Labuan for praktikal seminggu. dan may be early in June ni dia dah fly ke Ober-C. tinggal la aku kat Malaysia ni sensorang..ok ayat tak cukup kasih sayang disitu nampaknya.



nampak tak packed giler babeng ah jadual. sampai aku sendiri dah boleh hafal kot. macam mana aku buleh hafal? sebab aku selalu dok conggak bila masa la gamaknya mamat ni pree kan? hari-hari ada ja program dia. so semalam tu bajet-bajet macam dia pree la sebab tu kitaorag decide nak hang out sesama, last-last..humm macam biasa meeting tak habes. 


seriusly hari ni aku bangun tido jer, terus rasa bersalah pulak kat dia kan. nak mintak sorry..aku sendiri tak tau apa salah aku. sudahnya aku mengarut kat belog je la eh. bajet macam Incik Bmw dok baca belog aku pulak. one thing for sure aku rasa bersalah sebab dia text aku kot. dia siap buleh detect yang aku merajok. err obvious sangat ke? hahaha as usual la aku mesti deny yang aku tak merajok..mak aiii tak rockers ah merajok-merajok ni..gua bukan budak perempuan umo doblas tahun kot nak merajok-merajok.


so itu je la alkesahnya..nak salahkan siapa pon tak tau. benda uncontrol macam ni..macam-macam boleh jadi kan. dia pulak akan sentiasa sibok ngan life dia dalam sebulan ni before dia dah betol-betol fly nanti. hope everthing will gonna be orite...and for him if you reading this, so sorry ok. this entry tak bermaksud nak marahkan sesapa..chill okey, jangan rasa bersalah sangat ya, sempoi-sempoi sudah.



aku cilok lam fb beliau, gamba di burrkan atas sebab keselamatan.



dah terpanjang la pulak karangan aku hari ni. okeh la till we meet again, chiao!





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

Mr. Straw said...

entry geli geli dr erin.hahahhahaha