Tuesday, May 31, 2011

Lelaki Menangis Memang La Sweet Tapi....

ini cerita pasal semalam, tapi sengaja aku post hari ni. entah la aku rasa macam tak puas hati jepp selagi tak post benda ni..yapp perangai aku pon buleh tahan keji jugak.



sapa dengar hotfm panggilan hangit semalam?




well honestly aku cakap instead of nak tergelak, aku rasa nak hentak kepala kat dinding pon hado. aku curious gila la kan zaman sekarang ni masih wujudkah lelaki yang sanggup menangis disebabkan cinta?



kalau ada err gud for him la kot sebab dia menghargai cinta...dan bagi aku pulak, aku tak suka lelaki menangis disebabkan cinta...bagi aku kalau ye pon lelaki ni selemah-lemah manusia aku rasa lelaki tu patot sorokkan air mata dia. tak perlu menangis...cuba tangani masalah dengan akal jangan terlalu guna emosi.



mungkin disebabkan aku dibesarkan secara tegas dan aku tak pernah tengok air mata lelaki kot sebab tu la aku macam tak buleh terima bila aku nampak lelaki menangis..benda tu sangat weird bagi aku. well anyway well itu pendapat aku, pendapat ampa aku tak tau la pulak macam mana. kalau rasa nak share opinion buleh leave a comment below =)



akhir kata, chill la weh!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

6 comments:

anith chan said...

menagis kerana cinta.. xperlu kot. lain la kalau cinta dia mati. hahahah *ops ! sorry

Muslimah Optimis said...

hihihi.. penah ada kawan lelaki yang menagis sebab rindukan bakal isteri dia..ermmm... wallahualam..lelaki pon ada perasaan..

Sunah Mohammad said...

akak pulak rasa nak mengamok je sebab awek dia buat panggilan hangit tu...siyes rasa nak maki je awek dia. sekian.

juicy X said...

sapa yg pernah jumpa amiridwan,mesti x sangka yg dia seorang yg xkan menangis!
dia lembut (bkn pondan) tp x pernah menangis even sedih gila.tp my ex,muka kental,gagah,tulang besi,tp skali ai majuk,nanges mcm mak enonnn!!!

JIJI YU said...

hahah..ko ingt laki2 ni robot ke ape weyh..

Nana Miyuki said...

wahahaha..menangis???laki yg nangis ni ptt wujud utk tunjuk ati yg iklas dlm sesuatu..tp bukan nangis sbb terasa or tersentuh ati,,itu mmg shit la :)