Tuesday, May 3, 2011

If I Were A Boy.



dah nampak banner kan? opkos la kalau dah tempek-tempek banner ni maknanya aku ada join something. this time aku join segment lagi. kali ni segment ni tanya kalau aku (Erin Azizan) di takdirkan menjadi lelaki, haper benda yang aku akan buat?






but before that, kalau kau semua teringin nak join segmen ni jugak, feel free to kelik-kelik kat SINI. ok jom mula!


5 PERKARA  JIKA KORANG SEORANG LELAKI APA YANG AKAN KORANG BUAT?????


gua tau gua hensem dalam persalinan baju melayu ini.


1. Korek hidong.

>>kebersihan adalah perkara utama!


2. Mengorat awek chun and seksi meksi.

>>phewwwiiit phewwwitt....aku rasa kena get ready jugak la kot-kot la dia baling ngan high heels hempat inci tu mampos aku.


3. Bersunat! 

>>err sebagai lelaki kita perlu la bersunat..baru la rasa remaja pastu buleh tawen ngan Erra Pazirra.


4. Hisap rokok.

>>aku tak pasti la kan betol ke tak, kalau jadi lelaki isap rokok orang tak kesah, kalau jadi  pompuan pegang pemetik api pon orang dah pandang serong. fakta disini sampai sekarang aku fail nak nyalakan api dari pemetik api.


5. Guna kata ganti diri Gua!

>> err yang ni kalau tak jadi laki pon aku still ja guna gua, lu, beb, ngan kengkawan..err maksud gua..eh eh silap pulak..maksud aku dengan kengkawan rapat je la. kalau kengkawan yang bajet ayu tu..aku bedal guna aku ja...tak reti ah nak sopan-sopan ni. duhh! kalau jadi laki free sikit nak guna kata ganti diri gua ni..rasa macam samsen ja, tak dak orang nak pandang pelik pon...huwakakaka!



acctually aku ponit point kat atas ni ada yang aku cilok dari orang. yang aku cilok tu satu point je la, yang lain-lain tu aku bedal ja sendiri. siap announce kat grup kot tanya budak-budak KBU. tak cukup dengan tu aku siap text abang bucuk aku kot si Dinie tu, tapi kekecewaan melanda diri ku..bila dia reply text suruh aku tido..hampesss. mujur la ada gak yang melayan. jom kita zoom sikit apa kata survey..eh eh silap..apa kata mereka!



di awal perbincangan ja depa pulun bagi point tu. yang last-last depa dah bukak cerita baru pulak..amboi Cik *** ****** sakan na layan duda meletop si Hidir tu...aiseh..caring habeh..wakakaka. aku cilok point Cik **** yang first sebab aku rasa cam menarik ja..kan kan kan? tak pernah terpikir lak aku nak buat benda ni ha ha ha.


so many tenks to kalian semua keh, kerana sudi meluang kan masa melayann soalan aku..walaupon last-last ampa bukak story lain..takpa aku paham..ampa memang kaki sembang! 


ok, till we meet again..bye for now!





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

thanks 4 join...:)

pwincess Lov3y dOv3y said...

daa review belog kamu..:)

http://pwincessloveydovey.blogspot.com/2011/05/blog-review-erin-azizan.html

~nsar~ said...

haha.. dasat no hang buat kuestonair..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

korek hidung tu benda wajib...

apatah lagi lelaki ska simpan kuku jari kelingking panjang

wakakaka