Tuesday, May 10, 2011

Demam Pon Nak Demand!

Status : oh saya demam lagi!


baiklah seperti yang tertera di atas, maka dengan ini secara officialnya saya mengumumkan yang saya diserang demam lagi. hal ini semestinya berkaitan dengan keadaan cuaca yang panas melampau pada masa kini. biasa la budak kurang imune macam saya ni selalu ja menjadi mangsa demam pabila musim dan cuaca berubah. phewww...apa nak di kata, tu la antibiotik tak pernah habes makan, sekarang dah tak cukup imune nak salahkan cuaca pulak.


bercakap soal demam ni kan, mesti kau semua pernah mengalami satu situasi di mana kau tak lalu nak makan, time ni la perut kau pon nak demand benda-benda pelik kan. err aku tak rasa orang lain masa demam demand nak makan benda pelik, most of the time orang tak lalu nak makan je kan...TAPI!!! situasi yang berbeza berlaku kat aku. well memang aku tak lalu nak makan. to tell the truth dari pagi sampai petang semalam langsung aku tak makan..err lapar memang lapar tapi tak selera la.


sebenarnya mind aku tengah dok teringat oreo cisskek buatan MISS FARHANA kita yang gojes sebab tu la aku macam tak selera nak hadap benda lain. woohh sampai sekarang masih terasa kelazatan kek itewww. kejap lagi lepas habes tuition aku rasa macam nak pegi shopping ja beli barang-barang yang di perlukan. sumpah simple gila nak buat cisskek ni. before ni aku pernah gak buat cisskek (plain je) tapi dia punya ingredient tu bapak banyak beno..this time around rasa macam nak try resepi si-doctor-in-the-making ni pulak. hope menjadik!



nyummmy..oppss ni bukan aku punya kek yerr ni Farhana yang punya..kita tengok nanti aku punya kek jadi ke tak. kalau tak jadi sumpah aku tak post hehe.



kbai!




TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: