Saturday, December 25, 2010

25/12 tarikh yang dinanti.

dear frens,


hari dah 25/12/2010..hari yang aku sangat-sangat tunggu sejak dari minggu lepas..syukur alhamdulillah akhirnya termakbul jugak impian.


please jangan salah paham. those yang suka-suki kata aku nak bertunang hari ni lah, nak buat majlis akad nikah la haper la...sila tarek balik kata-kata anda okeh..miahahaha aku suci lagi kot buat apa nk menikah-menikah ni awal lagi la..lagipon tak sampai seru lagi kot. suka jaaa men tuduh aku kat pesbuk kan ampa ni.


tapi takpe aku terima dan aku tak kesah pon...lagipon hari ni kan hari happy aku. lately ni banyak pulak benda happy jadi. ah biarlah janji aku tak kacau orang pon.


aku rasa ada yang dah tahu pasal ni..tapi takpe nak jugak aku state sekali lagi. aku dah pon sampai Lost World hari ni...sangat happy dari Penang ke Tambun tu aku drive seniri kot...so pasni sesapa nak aku jadi tourist guide pi Tambun tu..do contact me okeh..hehehe takde la main-main jer.


ni pon aku baru je balik, terus update. sekarang tersangatlah penat. aku rasa tak mampu dah nak cerita lebih lanjut. tape nanti besok ka next time ka bila aku dah tak penat aku update story pasal tambun ni. okeh  nak rest..take care guys!


okeh chiao!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

4 comments:

msTeddy said...

aku nak pergi sini jugak..

Odd Casablancas said...

LOL. Ingat ada sambungan dah..haha.
Anyway, ada jumpa ape2 objek hidup dan sampaikan slm sy? Gahahaha.

Liquid said...

warghh suda lame incek liquid nk p sini tp x terpegi2 pon uhu

erin azizan said...

@msTeddy
jom ah...seronok jugak, before pegy singgah penang lu ajak aku skli heheh

@odd
i tak jumpe la...tapi i sempat jerit kat tambun and ipoh cakap odd casablancas kem salam, tak tau ah dorang dgr ke tak.

@liquid
u shud go there kalau ada masa..jalan dia pon senang nak cari.