Tuesday, December 21, 2010

Happy 22th birthday.


21/12/2010.


saat aku type entry ni jam dah pon merangkak ke pukul 2.20 am..kira da masuk hari selasa bersamaan dengan tarikh diatas. bila aku tengok-tengok tarikh tu, macam cantik la pulak number dia nak nak kalau tahun 2012 punya..lagi chun..21/12/2012...walaweii chun tu buleh amek buat number henpon kot..ha ha ha.


ok ok..malas ngarut panjang dah..ayuh kita terus ke pangkal jalan deh. hari ni secara officialnya seorang lagi hamba Allah sudah pon memasuki alam umur 22tahun dengan sehatnya. beliau yang dimaksudkan ialah Muhammad Farid, yang merupakan sahabat kepada sayer..this time tanak intro sebagai mantan kekasih dah..macam tak sopan je kan..kang tak pepasal orang ingat aku gila talak pulak.


sepatotnya hari ni kitorang celeb birthday dia..memang every year pon macam tu jugak. aku pon tak paham kenapa tiap kali birthday dia jepp mesti kena buat dua kali sambutan. first dengan kawan-kawan mereka yang sudah menjadi kawan-kawan sayer..lepas tu sambutan diantara kami berdua, dia dan aku...oh apekah kejadah-nya yang aku type ni? cedera otak aku bila baca balik..ah gasak la.


tapi tahun ni tak dapat nak celeb pulak sebab dia ada game dan sedang berada di luar kawasan. acctually aku tak da la teruja bagai nak rak sangat..just biasa-biasa jerr..lebih kepada meraikan kata orang. lagi pon apasalahnya dia kan member aku soal mantan tak mantan tu tolak tepi yerr. the main point yang aku nak highlightkan kat sini..sapa cakap kalau kau dah clash ngan bf/gf kau, kau dah tak buleh nak anggap dia jadi kawan kau? cuba habaq mai sat kat cheq...


dah lah nanti-nanti la aku story len pasal main poin tu. aku update ni pon sebab nak wish birthday dia jep. cuma tadi terlewat wish sikit..tak kesah ah janji aku wish jugak dari aku tak wish langsung..tumbuk batu lesung la kau..kejadahnya aku merepek lagi ni..mata sudah pedih-pedih dah ni.


ada sedikit wish untuk besday boi..korang yang dah terbaca tu mintak maaf la ye, kalau gaya bahasa yang bakal dipersembahkan nanti macam menjengkelkan...jangan jongket-jongket kening ye..kalau nak joget silalah aku beri keizinan sepenuhnya...maaf sudah pening


to Farid,

HAPPY BIRTHDAY. MAY THIS DAY ALWAYS BE A SPECIAL ONE TO REMEMBER. PERFORM GAME AWAK ELOK-ELOK ESOK,  PLEASE TAKE CARE DAN SILA JANGAN CEDERA..HA HA HA.


okeh chiao.


NotaKaki : aku nak pegy tengok wayang oii sapa nak sponsor ni............
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

Liquid said...

incek liquid pon rase2 nk tgk wayang sorg2 kjp lg uhu. meh la blanje hee