Thursday, December 23, 2010

Jangan baca annoying gila.

baca : entry ini sangat annoying..jangan baca please.


aku tak tau how to describe my feeling rite now. ada rasa bersalah sangat-sangat..ada rasa risau..ada rasa macam nak cekik-cekik leher orang..ada rasa nak belasah orang..ada rasa nak menangis..senang citer semua benda la aku rasa. tapi yang sebetolnya aku ada rasa bersalah yang sangat amat.


semua ni jadi masa minggu lepas. acctually last week ada a few things yang jadi. aku tak sempat nak catch up semua. sekarang ni kan zaman technology..anything happens pon semua thru facebook kan..so ada la oneday tu aku noticed sumthing yang agak pelik..aku tak buleh nak state secara exact apa benda yang jadi..biar aku dan orang-orang yang terlibat je tahu.


the point here yang aku nak highlight ni..aku rasa bersalah sangat-sangat dekat dia..eventhough bukan salah aku atau dia..tapi secara tetiba pulak dah terbalik arah..jadi aku pulak yang bermasalah. padahal orang lain buat masalah..orang lain pulak..yang nak marah. aku seriusly tak tau macam mana nak face all these things yang suddenly jadi ni..dah la aku tak tahu benda, when i asked her what really happened..dia buleh jawab..its nothing beb, just ignore it..this is my problem..salah percaturan. of course aku takan puas hati dengan jawapan macam tu sedangkan, aku dah macam agak satu benda yang tak best dah jadi.


aku sibuk giler time tu tapi aku curi-curi jugak text her. aku nak tahu what really happened..betul ke macam yang aku syak tu, sebab tanak main tuduh-tuduh la aku yang aku tanya..tapi mesej tak deliver pulak..then aku terus call..tapi suara perempuan operator pulak yang jawab..dalam hati aku dah terdetik takan sebab benda macam ni dia nak off tepon..so aku hantar lagi satu text, hoping that she'll read the text when she on her phone. dah berapa jam lepas tu baru la dia call aku balik. she said dun worry..tade papa pon..keep saying that this is her problem..biar dia setel seniri. time dia call tu, batery tepon aku pulak dah kritikal terus putus..aku time tu ada kat luar..tak buleh ah nak charge ni. naseb ah bila aku on still got one bar kat batery tu..aku pon cepat-cepat text dia lagi. aku cakap nanti discuss lain. then,she replied "no need la..just forget it"


tu la kali terakhir aku text and call dia. aku benggang sebab aku tanya dia tanak bagitau..aku bukan nak kepochi ke hape ke..alang-alang aku dah tahu perkara ni..so terus terang je la. aku rasa bad sangat. selama ni takda benda pon yang secret between us..all things yang jadi semua kita share..but now..i felt like aku ni dah tak penting aku ni nothing..it hurts me alot kalau aku pikir-pikir balik. aku tahu dia tanak susahkan aku atau malu kan sesapa but please la..aku cuma nak dia cakap benda yang betol aje..lepas tu nak buat apa pon buat la aku tak kesah dah.


aku tau aku ni ego gila bapak tinggi. nak harap aku kontek dia dulu..harus la. she tried to buat macam takda benda jadi..aku tau sebab dia still comment kat fb aku lagi..aku pon kadang-kadang nak tanak je balas..the thing is bukan aku tanak balas..aku rasa kekok..bila dah kekok..aku rasa macam fake je..aku tau dia tau yang aku ni jenis macam tu. sebab tu dia tak call aku lagi. aku sedar..perangai aku teruk giler..tak patot aku buat dia camtu...ni yang aku rasa bersalah sangat ni..dan sekarang ni dia dah langsung tak online. what shud i do......


seriusly aku risau sangat masa tengok berita accident kat Cameron tu..rasa macam nak kontek..tapi ntah cemana aku tak kontek jugak..my mum dah banyak kali suruh i call her..tanya keadaan dia kat sana tapi aku cakap..ala dia besar pandai ah jaga diri..mak aku taktau pon pasal benda ni sebenarnya..uwaaa jahatnya aku..pesal la hati aku ni keras macam batu entah...adoi la..sekarang ni aku cuma berharap dia okok aja kat sana..hari tu dia ada bagitau nak turun dalam minggu ni sebab dah abeh praktikal..aku harap dia turun datang jumpa aku dulu la before balik rumah.


beb.. i really sori...tak tau nak cakap macam mana ni...salah i la kot sebab keras hati sangat..tapi i tak bermaksud pon nak buat macam tu. beb cepat la turun..i know benda ni akan setel bila i jumpak u...uwaaa cepat la cepat la setel..tak suka drag masalah lama-lama....t___________t miss u beb.


it's her.

again...i'm sorry.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: