Tuesday, December 7, 2010

Imsomnia dan CIk Misi.

assalamualaikum!



erk..sila jangan tekan button merah X tu dulu, betul la ni, awak semua berada dalam channel karut lagi mengarut bersama Cik Puan Sri Erin Azizan.


hari ni kan, maal hijrah, jadi kita mulakan dengan memberi salam dulu..biar nampak islamik sikit, jawab yerr jangan tak jawab..dosa taw kalau tak jawab!


baiklah, mari kita lurus bendul ke titik. sebenarnya disamping imune yang tak pernah cukup dalam badan aku, satu lagi penyakit yang hinggap kat aku ialah, penyakit tak boleh tidur malam.


masok jerr pukul doblas tengah malam mata aku pon cerah secerah cerahnya macam spotlight keta tu. benda ni ikut musim jugak, tapi kalau dia nak jadi, hari-hari pon buleh aku tak tidur malam.


sekarang ni dah pon pukol 01.41 am. konon macam early lagi la kan..tapi dol, kat rumah aku ni semua makhluk dah tidur kot. ish ni kalau la kelab dangdut dekat-dekat ngan rumah aku, mahu ajer aku join gelek ngan dorang sampai ke subuh.


ok. aku tipu. aku pon taktau kelab dangdut kat mana. main bedal je cakap macam tu, kasi dramatik sikit.


time exam lagi gelong otak aku. pernah aje 2hari berturut-turut aku tak tidur..tapi tu aku assume macam exam fever la. siap pegy klinik kot mintak ubat tidur, tapi Misi yang jaga kaunter tu gile kerek, ader ke patot dia suruh aku balik minum je ubat batok kalau nak lena.


heh, aku  ni pulak patang disuruh. fine tanak kasi ubat takpe. aku minum ubat batuk. dahtu overdose pulak. memang terbaik. lalok, melelong semua ada..ceshh kalau aku tau benda macam ni nak jadi, takdenya aku nak overdose segala.


time tu dalam otak aku dah tak pikir panjang, aku just nak tidur jerr sebab tu aku sanggup amek benda alah tu, tapi sumpah tak dapat tidur jugak. sekali lagi aku tertipu. jahat tol Misi tu, tipu aku.


oh yerr since dari hari tu, aku terus ban Misi-Misi yang ada kat klinik tu..sebab probability dorang untuk nak menipu tu sangat tinggi ok. lagipon aku since dari per-is-ti-wa itu, dah tak pernah jejak kaki pon kat klinik nun jauh di pendalaman tu..nyesal jerr aku pegy jejauh, hasil takde.


jadi disini apakah relate-nya cerita misi-misi penipu tu ngan penyakit imsomnia aku ni?


eh...kau tak paham-paham lagi kerr? takde relate pape pon.


chiao!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah malam untuk follow ur blog..

Liquid said...

incek liquid pon kalo xleh tido, makan ubat selesema yang ngantuk gilers tu eheh

erin azizan said...

@sekamar rindu

tenks

@incik liqud

bahaya kot, jgn amek dh, aku pon dah insaf ni..hoho