Wednesday, December 8, 2010

Argghhh puas!



sila kembalikan otak anda yang sedang kekuningan itu ke warna yang asal. hepp jangan tipu sebab aku tau mesti anda..anda..dan anda yang dihujung sana, serta anda yang distu sedang memikirkan ini adalah sejenis entry porno. sorry dol, gua tak cukup ilmu nak melucah.


puas yang aku nak war-war-kan (bukan perang yerr) kat sini jauh sama sekali dari bahan lucahan serta di-boleh-bacakan bagi segenap lapisan masyarakat.


err sebelum terlanjur lebih jauh, izinkan patik aku bertanya ada tak dalam dunia ni makhluk-makhluk yang tak pernah menangis? tak kesah la lelaki ke pompuan...ada ke??


haa...kalau jawapannya ada dan kau sendiri mengaku yang kau tak pernah menangis..nampak sangat la kau tu pembohong besar!!! ada bakat la nak ganti George Soros nanti.


jangan nak temberang ok. dalam dunia ni semua orang pernah menangis, eleh, yang lelaki tu kalau tak ngaku pon aku tahu la...jangan la kau nak cover-cover macho cakap kau tak pernah menangis. auta jerr tu.


macam mana aku tahu lelaki pon menangis?



oh puhlezz lelaki sekelian, sila tolong jangan menagis macam ni yerr, buat aku rasa nak lempang lagi ada la


yolah...dulu masa mak kau lahirkan kau..benda first yang kau buat mesti la menangis..memekak jerr satu hospital tu sampai aku nak tidur pon susah. kau tak ingat ke? haa..tahu pon aku menipu..time mak kau lahirkan kau..mana la aku tahu kau dok hospital mana, kau lahir time bila pon aku tak tahu la.


tapi yang pastinya mesti la kan kau menangis, kalau tak menangis, nanti ada la doctor-doctor tepuk-tepuk badan kau bagi berbunyi pulak..dah kalau tak berbunyi nanti dah jadi kes mati semasa dilahirkan pulak..duhh complicatednya nak eksepelen. senang-senang kau tanya la mak kau sendiri macam mana dia lahirkan kau.


tak pepasal dah melencong pulak dari tujuan asal. sebenarnya aku nak share story pasal perempuan kuat mudah menangis.tapi dah termeloncat citer kes beranak segala..tu la len kali orang muda nak citer jangan menyampuk..ni ha tengok orang muda dah lupa ngan tujuan asal dah.


kau tahu tak kenapa Tuhan ciptakan air mata untuk perempuan?


heyyh setiap benda yang berlaku dalam dunia ni, ada objektif yang tersendiri tau. termasuk la peranan air mata kepada perempuan. ini memang betul ok. kalau nak di-compare-kan lelaki dengan perempuan..of cos la perempuan lebih senang mengalirkan air mata berbanding lelaki.


tahu sebabnya kenapa?


sebab ianya lambang kepada perempuan untuk mereka mencurahkan perasaan pada bila-bila masa pon yang mereka inginkan. jangan salah paham yerr tuan-tuan semua, air mata bukan melambangkan kelemahan mereka. air mata adalah perasaan. paham tak?


sebab tu la, kalau kita tengok dalam drama-drama tibi tempatan, bila mak dia tengok anak dia berjaya dalam SPM dapat 31As pon mak dia nangis..sebab apa? sebab time tu mak dia gembira. sebab tu menagis.
eh..kejap apesal dulu time aku dapat result SPM cemerlang, gemilang dan terbilang dulu mak aku tak nangis pon?..ish confused ni...ke mak aku takde perasaan sebenarnya? mak sila jawab!


bila anak dia masuk pusat serenti pulak sebab kes hadap sangat nak lantak dadah,pon mak dia mesti menangis..sebab apa? sebab sedih anak dia jahat macam toyol.
eh kau yang jahat..toyol pulak disalahkan..sian kau toyol selalu aje jadi magsa fitnah kan..sabar ek..ah kau memang jahat pon!


amacam betol tak eksepelenasion aku ni? betul kan...airmata itu perasaan sebenarnya. aku tak kesah kalau nak menangis,sebab aku tahu, lepas menangis pastu tido, pastu bila bangun macam ada satu perasaan lega, pastu otak pon jadik ringan semua masalah pon macam terbang hilang..layan kot.


jadi kat sini suka la aku nak suggest-kan kat semua mat-mat lalok kat sana yang teringin nak rasa feeling lega, otak ringan macam yang aku cakapkan tu, sila la try aktiviti menangis ni..nescaya anda tidak akan berasa rugi langsung.


aktiviti menangis ni tidak memerlukan sebarang modal mahupon rasa kesakitan. ye la dari kau dok buang duit beli dadah pastu nak main pulak injuct-injuct segala, baik menangis, berlipat kali ganda untung weh.


jadi apa tunggu lagi? mulakanlah aktiviti menangis anda sekarang jugak sebelum terlambat!


chiao!


NotaKaki : ye aku memang kuat melalak..so what?ada aku kau berak..erk...najis tuh.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: