Saturday, December 11, 2010

Facebook ni kufur nikmat tau.

kelik gambar rajah untuk tumbesaran yang menakjubkan.


aku rasa semua orang pon mengalami masalah mental yang sama baru-baru ni kan. mana tak-nya, fb dah kena demam panas pastu sawan tak ingat dunia, semua benda pon nak ubah. tak reti bersyukur tau fb ni. nak jugak ubah kejadian alam yerr. kufur nikmat betol la.


aku dalam seminggu ni, selalu ja on fb cuma tak update status. malas. seb baik aku malas tu. bila malas, tak da la aku post status baru kat fb. bila takda status baru tak da orang komplen..aii minah ni, satu hari berapa ratus status dia buat ntah..semak la..err ada ke orang kata cam tu?


walaubagaimanapon..(perhhh).. aku alert jugak la perubahan yang jadi kat fb ni. aku tau pon sebab Cik Stroberi dok mengamuk kat status dia, kata susah nak cari button message. masa tu naik dekat news feed. aku pon haper lagi bukak la wall dia. first impression aku..pehh haper benda ni??Utusan Malaysia kot..gedebak besar iklan kat sebelah kanan tu. paling buat aku nak muntah hijau setimba, status dah tak appear kat bahagian atas..muntah weh...muntah uweekkkkk!!!


so aku pon decide nak stick je ngan profile lama,sedangkan (perhh sekali lagi) time tu orang lain kemain ni hebat tukar profile baru. rasa macam loser pulak. sian aku kan. tak kesah la janji aku bahagia..lalalala. tapi sekarang aku rasa cool sangat. sebab tak tukar baru. tahu kenapa? sila jawab la seniri....lalalala.


adik-adik... nak tak profile fb yang lama? disebabkan akak ni berhati mulia dan mendukung prinsip sharing is sexy, meh akak nak bantu korang semua meh. ha baik tak akak??baik kan...cepat mengaku, akak paksa ni!


kelik untuk tumbesaran yang memberangsangkan sekali lagi


nampak tak apa yang orang kat atas tu bagi tau...haa sila la follow step yang orang atas tu kasi. akak tak tau la jadi ke tak. sebab akak tak tukar pon profile akak. tapi menurut orang kat atas, benda ni jadi la. sebab dia seniri dah buat...eh eh..nampak tak komen akak macam emo semacam..apesal yerr? ha meh meh..tengok yang kat bawah ni pulak.


kelik lagi la...macam radio dah syik dok ulang


tengok dah jadi macam ni sapa nak jawab ni? sekali lagi kufur nikmat la fb ni..menyampah tau!


okeh chiao!


NotaKaki : credit goes to beap-beap.





TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

6 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

dah wt pas active tu jd cam lama balik tp esk nya tu jd smula yg baru
cmna ek? kat FB developer tu tulis kalau dh memang tuka yg br takkan boleh tuka yg lama
adeeehhh
taknak

erin azizan said...

la ye ke...kawan kite buat jadi jek..actually before ni kawan kite yng lain ada bg link. tapi dia dah delete pulak..takpe nanti kite tnya dia lain

Dinie Berr said...

byk songeh la hang ni..... hahaha..... deactive suda.... mcm ak.... wakakakkaa

erin azizan said...

ah takmao aku..nt banyk pulak aku nak kena bag eksepelenation kat org len. cukup ah sekali..hahah

msTeddy said...

ak dh try 4KALI tau x..hampeh..xjd pun..

erin azizan said...

aku kecewa dgn fb..siot jerr