Saturday, December 18, 2010

Gonna miss you sis.

quick entry.


tetiba lak rasa macam dah hempatblastahun tak update belog ni. ceh bajet macam bersalah gilerpulak kan.. takde la. sangat busy la hujung minggu ni. selalu keluar petang, balik pulak dah tengah malam.


takpe la, tolong orang punya pasal, bukan orang lain pon darah danging sendiri jugak. besok lagi sebok, dari pagi pastu malam pulak la kot baru setel.


malas panjang citer. just nak ucapkan selamat pengantin baru buat kakak yang paaaaallliiingggg disayangi, palllling beesssttt dalam dunia...pallliiiiingggg comel dihatiku..sob sob...macam sedih pulak kan..dah nak kawen pon dia kan..uwaaaa...sedih ni...


sobsssss.....*sambil kesat hinggus* tamao sedih-sedih dah..pape pon harap kek lin ngan abang aidil will happy together..tamao gado-gado...and for abang aidil, cepat-cepat la balik Malaysia..nanti kesian kat kek lin kena tinggal sensorang bila dah kawen..eheheh jangan bawak lari kek lin pegy Bahrain sudeyh.


besok hari nikah dorang, sekali ngan hari persandingan. abah dah janji ngan kek lin yang kita semua akan attend majlis nikah dia kat Masjid besok. well kek lin dah takde abah. jadi my dad dah kire macam orang yang bertanggungjawab la dalam majlis dia besok disamping family member yang lain.


hopefully semua akan berjalan dengan lancar esok..and for kek lin..sure, i will always pray for your happines..please live your life happily..be a gud wife for abang aidil,..whatever it is..you always..always stay in my heart..and please dun cry..sooobsssss*sambil kesat ayer mater*



kek lin with abang aidil..sama giler.

love this pic.



abang aidil...erin cilok gambar kat fb eh..lallaa jangan marah keh..nanti tak bagi kawen baru tahu!...teehhhe jangan amek hati..joking yeah.


okeh chiao!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

msTeddy said...

haha..semoga berkekalanlah hendaknya..amin..

erin azizan said...

insyaallah..amin..

iKhRam said...

selamat pengantin baru

kepada tuan blog.. buat baik dibalas baik.. jgn risau k? hahaha.. selamat bekerja dan bertugas.. hahaha