Sunday, December 12, 2010

Dugaan kedua.

kenapa kenapa dan kenapa??


dugaan tak habes-habes melanda hidop aku.


selalu jadi mangsa keadaan.


kali ni konfirm-konfirm aku tak buat salah apa pon.


padahal sebelum buat keputusan aku dah pikir kot baik buruk.


jadi aku pilih untuk berdiam diri dan pilih cara aku.


tapi tak semena-mena pulak dorang buat keputusan tanpa budi bicara aku.


ada ka patot cam tu?


mana sikap demokrasi dan bebas bersuara yang dilaung-laungkan tu?


privasi aku dah diganggu-gugat ni. dah la kebebasan suara aku disekat.


huh..taikk kucing betol la dorang ni!


sakit hati tau..bila baru-baru ni aku realise pasal benda ni. macam nak mengamuk ja..errhh tengok la seniri kat bawah ni.


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



hoi Mark Zuckerberg awat la hang buat lagu ni taktau!


abeh dah takdak privasi hidop aku pasni. baik ubah profile aku open to public lagi senang. tak payah dah dok private-private..biaq semua orang buleh tengok.


geram ni..ish aku ni dah la mengalami masalah keruntuhan bahasa yang kronik. bukan apa, seriau la dol, takot students aku nampak recent activity aku dengan bahasa yang gaban tahap dewa ni. ha acane tu?


tolong la paham..aku tak ubah apa-apa pon kat facebook tu. bukak-bukak terus jadi macam ni..wei Mark Zuckerberg hang bagi balik profile lama aku!! tolong la jaga air muka aku weh....


walaubagaimanapon sekalung tahniah jugak aku ucapkan buat Strawbery Oren sebab dah bermesra dengan profile baru. tu pon setelah cobaan kali kelima untuk tukar ke profile lama gagal! tak pa..aku paham..dia nak buat penghijrahan tu. aku doakan semoga dia berbahagia dengan profile barunya..aminn!


NotaKaki : aku da bubuh link ni..nak sangat kan glamer camParis Hilton..amek la ha ha ha..woiii Mark Zuckerberg bagi balik profile aku!!!!

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

msTeddy said...

terima kasih..ak sgt bahagai dgn profile bru ni..setiap mlm seperti mlm pertama rasanyer...haha..

naseb baek ak dh ad tabiat delete recent activity ak dr dulu..