Monday, December 27, 2010

Sedikit..sesuatu..mungkin.

assalammualaikum..kalau tanak kena pancung kepala, sila jawab yerr.


duatigahari ni betol-betol aku sebok, takda masa langsung nak online..ini sebok yang betol-betol sebok bukan sembarangan sebok yerr.


dalam kepala tengah terpikir-pikir ada dua tigabenda yang pelu aku buat dalam minggu ni jugak..kenapa minggu ni? i dunno..mungkin sebab tahun 2010 dah nak abeh kot.


antara yang aku nak buat.

1. habiskan Rayyan Fantasi.
-aku tak pernah amek masa yang lama untuk khatamkan seketul novel..this time sangat lama aku baca buku tu..sampai sekarang tak habes lagi.

2. buat wish list.
-entah kenapa aku rasa macam nak sangat buat wishlist tahun ni.

3. coretkan "sesuatu" kat sini tentang tahun 2010.
-2010...banyak sangat benda yang jadi kat aku.

4. 2011.
-harapan aku untuk 2011 pon aku ak conteng kat sini.


sekarang ni benda-benda kat ni je la yang terpikir dalam otak.banyak sebenarnya yang aku nak buat. tapi masa yang sangat-sangat rapid (hehehe) buat aku jadi macam lipas kudung tak menang tangan nak buat semua benda.


insyaALLAH kalau sempat aku buat semua yang aku nak buat sebelum 2010 betolbetol berakhir.


till i wrote again.


okeh chiao!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

msTeddy said...

hepi new year erin

d_LA said...

rayyan fantasi !!! dla tgh cari tp x jumpe..geram jer rase...mmg minat giler ngan encek RAM tu..wuwuuu..