Thursday, December 23, 2010

Sapa yang bersalah?

hello peeps, its me again..Erin yang gojes...gagaga terperasaan sebentar.


okok..serius beb serius..aku tak paham la kenapa kan..sejak dari kemarin time tengah syok-syok texting ngan gupren sebab nak plan naik rapid besok tetiba ajerr aku dikejutkan dengan mesej yang tak boleh nak deliver..hairan gue..nak kata tak bayar bil sumpah tak masuk akal sebab aku ni pakai prepaid je kot tak mampu ah nak berbil segala.


and then..ada la lagi beberapa mesej masuk..and i stuck tak boleh nak reply semua..dalam hati sumpah aku dah maki diri seniri..hah padan muka time boleh mesej dulu tanak pulak kau reply..ni dah tak boleh nak reply baru la nak panic bagai..keluar ayer mata darah pon dah tak guna Erin...bak kata orang puteh..sesal dulu pendapatan sesal kemudian, kita buat lagi.


so sampai la ke saat ini tiada satu mesej pon yang terbalas dari aku...instead of mengharap my henpon will pulih macam sedia kala..aku pon guna alternatif lain..i used ym to reply all text...memang pulun jugak ah..yang mana penting-penting tu..memang aku pakai ym yang antar terus ke henpon dorang. but baru aku tau yang all text yang aku antar tu tak pernah sampai pon kat dorang, tu pon Betmen yang bagitau masa dia kol tadi..ayyooo penat seh.. pastu..dengan tak terdesaknya jugak terpaksa aku akui yang fb memang sangat-sangat berguna sekarang. tak payah la tanya kenapa....ym sucks!!!


persoalannya sekarang, adakah my baby sony yang problem atau celcom yang senget. aku ada post benda ni kat fb..they said celcom yang buat hal..lucky my baby sony, naseb baik i tak hempuk you kat dinding kemaren...sekarang aku sangat doubt dengan keupayaan sony aku...adakah my baby sony seekor traitor?


oh please dont answer.


jadi dengan ini secara officialnya aku umumkan yang aku tak boleh nak reply text sekarang. segala text-text-text-text yang masuk akan dibekukan sementara waktu sehinggalah keadaan benar-benar pulih. sekain terima kaseh.


okeh chiao!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

3 comments:

mohammad said...

salam ziarah

Odd Casablancas said...

Line nooob smlm. And baby Sony memang kena tukar iPhune or BB.auwwwwww.

erin azizan said...

awwwww minat sangat tolong tukarkan boleh..ehehehe