Saturday, January 29, 2011

Adakah hari ni hari eksaited sedunia? *duhhh biar betul.

yepp mari kita ulang pertanyaan lagi sekali...adakah hari ni hari eksaited sedunia?


okeh first thing yang buat aku eksaited hari ni aku dah cerita masa previous entry. now seriously aku eksaited lagik..sebab aku dah tau kat mana DOMO bermastautin kat Penang ni. aku rasa kan adrenalin aku dah mengalir dengan laju sekarang...eksaited tahap gajah!


just now, pegi dinner ngan Incik Bmw and his friend sorang...his friend tu la yang bagitau aku DOMO kat mana..duhh lupa pulak nk buat sessi taaruff dengan kawan dia tu, so aku tak tau la nama dia. aku main tegur macam dah lama kenal ngan budak tu, kahkahkah gasak la dari dia cakap aku sombong, baik aku buat macam dah lama kenal.


at the same time jugak Dinie text aku..terus aku call nak bagitau dia yang aku dah tahu kat mana DOMO ada..dengan harapan dia akan teruja terus kata "wow" macam selalu..tapi dia tak teruja pon..nampak sangat aku salah time call dia..*erkk sayang..sila teruja plish*..time tu jugak kat meja makan Incik Bmw dengan kawan dia dah gelak-gelak kat aku...ciss mesti dorang tak sangka kan perangai eksaited aku sampai macam tu sekali. whateverlah!


acctually Incik Bmw and his friend tu nak balik KL malam ni. so before dorang balik "kampung" tadi sempat la jugak kitorang pegi lepak kat Bangkok Station. first time kot aku sampai tempat tu..quite okay, aku suka environment kat situ...eksaited pulak nak bawak family aku lepak kat situ pasni..agak dekat ngan area Uitm..kejap..aku sedikit musykil..takan la abah aku tak sedar kewujudan tempat tu, sedangkan dia selalu kot ulang-alik Uitm?..ishh takpetakpe..bersangka baik je la..mesti abah aku taktau kan...


2-3hari lepas ni (ye la tu) Incik Bmw cakap nak balik Penang balik...boleh la pegy usha DOMO sesama. aku nak usha jepp sebab Odd tengah tunggu aku nak beli sesama..kan Odd kan? kawan Incik Bmw cakap, DOMO kat situ lagi murah compared to KL. ohh lupa nak bagitau, kawan Incik Bmw tu peminat DOMO jugekk! tengok la macam mana nanti hehehe..eksaitednya nak pegi usha kat kedai tu..duhh tak tahan dah ni.. macam nak ajak Yana pegy usha besok jugak!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: