Sunday, January 23, 2011

Tima kaseh tag saya kat fb, suka sangat gambar ni, boleh lepas rindu.

caption : ummie zetty, autie arm, mummy ayu, auntie sue, ateh..
~~erin..we miss u..tak cukup korum neh..


"keep the pictures they never change, only the people in them do"


gambar ni di captured semalam. i dunno where, but they said it's around ict. ok ok..a picture tells a thousand words kan, aku rasa tak perlu la aku describe everything in this picture rite. just look at them..happy together, cuma tak da aku je..if ada cukup la korum tuh. aku kenal kawan-kawan aku. biar macam mana keadaan dah berubah sekalipon, perangai ngeng tu tetap melekat.


masing-masing muka tak boleh belah, sesuci embun pagi pulak. pesal bajet nerd sangat ni? Ayu yang tengah tunggu due date tu..lagi la tak boleh belah perangai dia, nama je Ayu..tapi hahaha masyaALLAH gelong dia terlampau-lampau. eh..dulu dia baik, kitorang yang ajar dia jadi ganas sebab masa part one dia asyik kena buli ngan roomate dia yang bongkak. aku geram mesti ah aku suruh dia lawan balik. dan sekarang ternyata Ayu memang berpotensi untuk jadi seorang Incredibble Hulk yang berjaya.


bila aku belek-belek gambar ni ann aku rasa muka Ayu dah macam kaum-kaum ibu je kan..waaa sumpah aku tak percaya. kawan yang sama-sama time study dulu dah nak jadi ibu. aku cemana weh? ada tak nampak muka macam ibu-ibu mithali? padahal pegi mana-mana pon orang still dok kata aku ni budak sekolah lagi. ada hati berangan nak jadi ibu..piiigiidahhh!


oh ya tenks to Noor Amalina Anwar (am) for tagging me dalam gambar kat atas tu. sebab tu ada caption sekali hehehehe.


okeh bai!

TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: