Sunday, January 16, 2011

Untuk sesiapa saja, yang tak ada kena mengena pon boleh baca.

quick entry.


perasan tak yang bekgeraun belog ni dah berubah..dari kaler merah Mak Ngah kepada kaler yang lebih suci sikit? acctually sayer tengah dalam peroses merubah-rubah belog ni.


disebabkan pengetahuan yang agak noob dalam bidang html ni, maka nya sayer mengambik keputusan untuk pakai je la pape yang dah di provide. kalau sayer rajin nanti-nanti la akan digodek-godek code tuh. apa yang pasti header kat atas ni for temporary use sahajer..nanti kalau dah ada idea yang best nak ganti yang baru.


oh..disini jugak sayer memohon maaf kepada mereka-mereka yang macam tercarik-carik sayer, atau tertunggu-tunggu sayer atau pape je la yang berkaitan ngan sayer, sayer tak hilang yerr..sayer ader jerr cuma ter-busy sikit..sorrrrryyyy.


ehek..bunyik macam glamer jepp..tak kesah la, janji tak de yang salah faham. hiks.



tetiba rasa glamer cam Paris Hilton laks


*perasan tak sayer menggunakan kata ganti diri "sayer" dalam entry ni? rasa macamnak tempeleng lelaju je kan..*


okeh babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

msTeddy said...

pergh..suci beb..

erin azizan said...

aku ke? ha ha ha aku mmg suci

sekali sekala berhijrah..saket mata ah merah2 ni