Friday, January 7, 2011

Ingat masa lena apa mimpi mu?



pergghh...cunn ann kasut-kasut Phua Chu Kang kat atas ni.. macammacam pesen ada. dulu macam dah jadi trademark ah kat Phua Chu Kang ngan Ronanld Mc Donald sebab dorang kan suka pakai kasut-kasut macam ni.


tapi sekarang pesen macam ni sangat in kot. orang pon dah tak sebut kasut Phua Chu Kang dah, orang sebut BOOTS nampak la macam sophisticated sikit kan kalau pronounce dalam bahasa Inggeris. dulu kalau pompuan pakai BOOTS nampak macam pelik je kan..ye ah aliran pesen time tu bukan macam sekarang. sekarang ni kalau kau rasa nak pakai apa-apa pon kau pakai je la, orang takan kata apa dah sebab orang akan kata itu fesyen. yeapp kalau kau berani kau pakai ah serabut-serabut sikit, mesty orang akan tak cakap :


 "ooo ni fesyen baru ni, chun jugak aku tengok walaupon messy"


silap-silap hari bulan, kau pulak akan dijadikan ikon fesyen. bukan nak kata la kan, trend sekarang ni macammacam ada weh, dari yang betol-betol berpakaian proper sampai la ke pakaian tak cukup kain, semua orang bedal kata itu fesyen. kalau tak follow, tak up-to-date la kan.


eh melalut pulak yerr, tak reti nak komen lebih cos im not a fashion designer. tapi kan aku suka tengok girl yang berani pakai BOOTS ni bukan apa nampak macam ganas jepp...woooh i loiikkke!!


ehehehehe...ader sesapa teringin nak bagi sayer BOOTS tak? my birthday is just around de corner ni...lalalalalala


orait babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

1 comment:

kiwi said...

kite pn suke..beli la boots..haha