Saturday, January 8, 2011

Kemarahan yang tidak berkesudahan versi cemburu tak hingat.


hye all.


okeh this time aku memang dah hilang sabar sangat. mana tak nya masa tengah syok-syok dok stalk page orang, tetiba lak tergerak hati nak bukak belog Shahirul.com yang femes tuh. sebab dia punya tajuk macam best jerr "Jalan-jalan dengan BFF".


so dengan senang hati aku pon kelik le lelaju kan..pastu mata aku dah tertangkap satu benda yang comel kat gambar tu,..tilik punya tilik..eh betol la..ada Domo kat situ. terussss aku rasa macam nak crazy kejap. kalau la aku ni kamceng ngan si Shahirul tu ann nak ajer kau mintak dia tolong belikan Domo tersebut. eh kejap..Shahirul awak jalan-jalan kat mana eh yang jumpa Domo tu?. ciss main petik pangey nama orang je, macam dah lama kenal lak.


walau macam mana pon ini perihal serius ok. aku kekadang tercaik-carik jugak kat kedai-kedai yang ada jual cute stuff tu kot-kot la ada Domo kat situ..tapi hampa jerr sekor pon tak de. aku taktau nak cari kat mana kalau kat Penang ni. so those yang kalau ada terjumpak Domo espcially kat Penang area bagi tau aku please..teringin nak own benda cute ni la. kalau ada yang teringin nak hadiahkan pon bollleyyyhhh apa salahnya..nyiru tapak tangan tapak sulaiman aku tadah kan..oohhh Domo....


tapi make sure eh kalaunak bagi hadiah tu bagi la yang besar-besar..ai suka benda yang besar-besar ni..sedap kalau buat peluk..hehehehe apa kau ingat kau tu Paris Hilton eh..nak ada orang bagi-bagi hadiah begini?ohpuhlezzz........


Domo..Domo..asal awak ni comel sangat?

ini family awak eh? eeiii kiter suke la yang besar tu..

penuh kasih sayang
setan? whatever la..awak tetap comel huhuhu

okeh ini buat i marah ni..the girl in this picture is holding DOMO uwaaaa

okeh la..spoil my mood betol la perempuan kat atas ni. ai cemburu okeh..dia ada Domo..me tak da Domo..nampak tak perbezaan ketara antara kami?


okeh bye!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: