Tuesday, January 18, 2011

Truly madly deeply in luv with Deedat and Faidhi.



yesss i'm in love with Deedat and Faidhi.


tolong cakap sapa la yang tak jatuh hati ngan budak berdua ni, perangai dah la tak boleh blah. manja, comel, pandai pulak tuh. aduhh boleh buat cair kalau melayan lelama.


FYI aku tak sempat pon nak snap gmbar dorang. my beb teringin sangat nak kenal Deedat ngan Faidhi ni siap suruh upload their picture lagi. nanti la bila senang-senang aku snap sekeping dua bagi dia tengok. sabar ye beb.







TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: