Monday, January 31, 2011

No title.

i'm thinking to buy a new lappy for him. i know he needs lappy tu tapi dia buat tak kesah ngan apa yang jadi. kalau takda lappy macam mana dia nak mengajar? naseb baik tengah cuti so sempat hantar kedai dulu format lappy aku pastu dah boleh guna. sementara nak beli yang baru kena tabungkan duit lagik...nak harapkan netbook yang ada ni..giler lembab..dah la tu kekadang tak mampu nak support file yang besar.


nak baiki pon cost agak melampau tinggi..range harga pulak dalam 700-1000..dari baiki baik aku kumpul duit lagi belikan yang baru..yang lama tu rasa macam nak buang dalam tong sampah je! i hope he will forgive me,for what i've done..sumtimes rasa macam dah susahkan dia. lepas satu, satu aku buat. but he still bersabar..jangan kan kata nak tinggikan suara..marah pon tidak.


after tuition class, ngat nak pegi survey laptop..and then cari kedai-kedai baiki laptop jugak.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

No comments: