Tuesday, January 18, 2011

Aku teringin nak pegi tempat ni, ada sesapa nak bawak tak?

okeh keh, malas mau panjang cerita, layan gambar dulu yerr.










hoooyeahhh aku memang teringin sangat nak pegi tempat yang kat atas ni. aku rasa mesti semua pon dah tahu kat mana tempat ni kan...yupp inilah Bukit Ampang bebeh.


sewiyesli tempat nk macam cool je bagi aku. entah la, mungkin bagi orang-orang yang suka melepak macam aku ni memang suka kot tempat-tempat macam ni. lagi best kalau dapat pegi dengan yang tersayang..tapi aku prefer lagi kalau nak pegi sana ngan kawan-kawan. dah kata nak lepak..takan la nak berdua jepp mana best..tak macho kot.


nak pegi tu nak pegi jugak la. tengok keadaan dan masa macam mana. masalahnya sekarang ada kah orang yang nak bawak aku pi sana? hehehe dalam minda separa masak aku..memang ah dah target orang-orang yang bakal menjadi victim aku..ala tenaga kerahan yang akan merealisasikan impian aku ni la. Oddie ngan Ej awal-awal lagi memang dah masuk list..ala Ej kan boleh rompak transport UPM so apadehal..boleh la suruh rompak..tu pon..kalau Ej stay UPM lagi la time tuh.


sorang lagi pulak..of course la Incik Bmw. dia kan dah final semester lepas ni balik KL untuk selama-lamanya la kot. dah alang-alang dia invite aku datang rumah dia nak kenalkan dengan Putrajaya katanya baik aku suruh dia bawak aku pegi Bukit Ampang sekali baru syok. well Incik Bmw..bersedia lah kamu yerr.


walaumacamanapon aku tetap nak pi tempat ni nanti. so those yang kena mark sila amek perhatian. ehehe..ini hanya sebahagian dari mereka ja..dalam otak aku ada lagi beberapa orang. tak sesuwai nak mention kat sini hakhakhak.


okeh babai!
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

baby einash said...

Cet~ momantai la cik adek... wa kasik lu package ag, Bukit Ampang for panorama malam hari, plus skali ngn Bukit Belacan for makan2... Pergh~! gle besh ++ ghomentik babe

erin azizan said...

yayy sesungguhnya sayer sayang kamoo la si chantekk maness...ngeee mintak betis diberi peha pulak..ahaha mak suke!!!