Sunday, January 16, 2011

Lassie, sayer ada benda nak tanye!

orrraittt entry ini ditujukan khas buat cik Lassie yang baikkk hati..eh eh..jangan salah faham you, i tak mintak Lassie belanjerr Mekdi pon..jangan risau yerr cik Lassie.


sebenarnya tadi aku ader tanya Lassie acane la dia codekan bahagian header dia tuh kat shoutbox dia, disebabkan aku ni agak tak reti nak explain maka nya Lassie pon tak paham terus dia tanya aku balik. sewiyess tak sangka..baru jerr tanya terus dapat feedback yang sangat cepat..well Lassie tenks sangat sebab men-sudikan diri menjawab pertanyaan sayer..hikhikhik.


ok proceed yerr.





okeh yang kat atas ni header Lassie. nampak tak yang header Lassie ni sekata jerr background dia..I mean, background Lassie kan hitam berbunga-bunga. lepas tu bila pakai header yang transparent nampak cantik sebab nampak background sekali.




yang ni pulak..header i laa..nampak tak background putih dekat header yang transparent tu macam tak cantik..siap letak arrow berserta penerangan tuh..hopefully Lassie paham apa yang aku nak tanya. kalau boleh nak hilangkan background putih tu untuk bahagian header jerr.


err sorry eh Lassie, i amek header you letak kat sini..hehehe. neway thanks yaa sebab sudi melayann..really appreciate.
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

yanae mohamad said...

save as .gif
ataupon b4 edit gune photoshop tu, set background as transparent pastu save as .png

erin azizan said...

header tu, memang transparent pon.