Sunday, January 9, 2011

Odd Casablancas tolong la, Dinie Berr a.k.a abah awak tu suka buat Erin jeles geram tau!


orait tadi kan dah cakap tengah hilang sabar ann sebab tak dapat cari Domo. lepas beberapa minutes after ai post entry ni, Dinie call ai tapi ai tak sempat nak pick up, so ai call him back la. rupa-rupanya dia call ai semata-mata dia nak bagi tau yang dia ada collections of Domo from keychain sampai la ke patung Domo yang ai memang tergila-gilakan tuh? boleh tak? at that time ai was like..


"argghhh weh ang biar betoii, kat sini takde pon merata weh aku cari!!" sambil menjerit-jerit kot. *yee sayer mengunakan slang utara campor key ell dengan beliau*


"kat sini ade je, ada satu kedai tu penuh dengan Domo jerr" uwaa dia jawab macam tu pulak. worst of all dia ada cakap yang dia macam banyak collections of Domo lagi la ai menjerit sakan. macam terkejut pn ada.


bila keadaan dah tak terkawal sebab ai menjerit-jerit macam hape lagi tanda tak puas hati baru la dia buat pengakuan..


"hahaha takde la. mane ada..aku tipu jee"


kali ni lagi la darah aku mendidih kan...kalau la aku ni pontianak dah lama aku mengilai kot, tak larat dah nak menjerit banyak-banyak kali ni. dia pon satu hal jugak ann dah tahu aku suka menjerit-jerit kalau ada benda tak puas hati, saje je nak provoke lebih lebih..agaknya dah jadi hobi dia kot dengar aku menjerit-jerit kat corong telepon tu..kalau tak dengar aku menjerit menanah agaknya telinga dia tu..haiihh..fenin sudah.


masalahnya kat sini bukan tak puas hati tak dapat Domo dah, sekarang macam geram dengan diri sendiri..apesal ah aku boleh tertipu lagi sekali..bukan lagi sekali malah berkali-kali..start dari 2008,2009,2010 dan yang terbaru..tadi 2011 punya penipuan. padahal time aku menjerit-jerit tadi sempat gak terpikir, biler masa si Dinie ni minat ngan Domo..pelik gak, tak pernah pulak dia bagitau pon..rupa-rupa..ada agenda ek.


so Odd kalau terjumpa "abah" Odd ni di mana-mana laman sesawang atau di mana-mana henpon, sila beri tazkirah kepada beliau, supaya lepas ni beliau insaf dan tidak lagi menipu sayer yang comel ini, dan supaya lepas ni sayer boleh berhenti menjerit secara keterlaluan..Odd pecaya la jasamu akan dikenang..wekkk.




ehem ehem..Dinie..errr nak Domo satu!..eh dua laa boleh kasi Odd sekali..teeheee..ang memang hensem! *hukhukhuk..sambil batok-batok*


NotaKaki : tak boleh terima hakikat..arrgghhh.*menjerit sekali lagi*
TENKS FOR READING


LIKE ITU MAKSUDNYA SUKA

2 comments:

Odd Casablancas said...

Erin, kena alert tau dgn species mcm batman ne..saja nk megusik tu. Anyway, Odd akn google die nnti.Haha.

P.S Nnti kita carik Domo k.

erin azizan said...

@odd

ya please please...stalk dia dimana saja ha ha ha

p.s : eheheeh i loikeee nak sepuluh okeh